În cadrul complexului Maria Rustic Resort posibilitățile de relaxare sunt nelimitate!

Activități sportiv-recreative outdoor

Natura ne-a ajutat cu frumusețea și generozitatea ei, iar noi vă punem la dispoziție echipamentul necesar pentru a practica diverse sporturi în aer liber și a vă relaxa.
Astfel, aveți posibilitatea de a practica-mountainbiking, trekking, înot, escaladă și rapel, călărie de agrement, tir cu arcul, paintball și tiroliana.
Aveți la dispoziție și un teren pentru a practica volei, basketball sau mini-fotbal.
Relaxează-te și bucură-te alături de noi, practicând una dintre următoarele activități!

Cycling
Pe o suprafață de peste 140.000 mp de dealuri și păduri avem numeroase drumuri si trasee de pădure unde toți putem să ne bucurăm de generozitatea și frumusețea pământului. Vă invităm să vedeți împrejurimile într-un interesant tur cu bicicletă. Vă punem la dispoziție tot echipamentul necesar acestei activități.
Escaladă
Pentru iubitorii acestui sport, am ridicat un turn pentru escaladă în aer liber cu dificultate mică și medie. Avem personal specializat care vă poate iniția în acest sport.
Paintball
Este un sport ce se bazează pe onoare și respect între jucători. Pe acest considerent, în general, impactul proiectilului nu lasă urme vizibile pe jucător; bunul mers al jocului depinzând complet de fair-play-ul participanților de a recunoaște loviturile și de a se declara “morți”. Putem spune că paintball-ul este un sport al oamenilor cu caracter! Vă punem la dispoziție echipamentul necesar acestei activități și vă invităm să participați la bătăliile noastre simulate pentru a vă consolida relațiile de echipă!
Pescuit sportiv
Pentru turnee de pescuit sau doar pentru o ședință de pescuit relaxantă, vă punem la dispoziție standuri individuale pentru pescuitul în regim sportiv.
Aveți posibilitatea de a pescui specii de pește de apă dulce, precum: crap, caras, amur, sânger, șalău și somn.
Toate acestea în spiritul sportivității și cu atenție sporită la protejarea mediului înconjurător.
Sport nautic fără motor
Punem la dispoziția oaspeților noștri caiace moderne și sigure, atât pentru plimbări de agrement, pentru cei neinițiați în acest sport, cât și pentru cei care practică acest sport la nivel competițional.
De asemenea, puteți să vă relaxați și să admirați frumusețea lacului într-o plimbare cu hidrobicicletele, pe care resortul nostru le pune la dispoziția dumneavoastră.
Tir cu arcul
Pentru că iubim natura și tot ce ne aduce cu gândul la origini, va invităm să descoperiți plăcerea de a trage cu arcul, începători sau avansați, punându-vă la dispoziție echipamentul necesar.
Trekking
Vă invităm să vedeți împrejurimile în plimbări la pas, pe cărările de pe domeniul Maria Rustic Resort!


32 km
trasee deosebite
5 ha
luciu de apă
3 ore
trasee de hiking
12 m
pereți de escaladă

Activități sportiv-recreative indoor

Dacă ați experimentat toate activitățile outdoor sau în caz de vreme nefavorabilă, aveți la dispoziție posibilitatea de a juca tenis de masă, biliard, darts, rummy, table sau șah.
Pentru seri pline de veselie, suntem pregatiti a va oferi o experienta bogata a modului nostru local de trai, organizandu-va seri tematice traditionale, cu spectacole de dansuri si muzica folclorica.
Toate aceste facilitati va stau la dispozitie pentru a face sederea in complexul nostru o experienta de neuitat.

Biliard
Bucurați-vă de o partidă de biliard în compania prietenilor dragi!
Darts
Vă provocăm la o competiție de darts! Avem la dispoziție țintă și toate accesoriile necesare. Haideți să ne amuzăm împreună!
Sală
Suplimentar, aveți acces la sala echipată cu bandă de alergare și bicicletă statică.
Tenis de masă
Pentru pasionații acestui sport sau pentru cei începători, vă punem la dispoziție echipamentul necesar praticării lui.


Galerie foto

Escaladă
Paintball
Pescuit sportiv
Sport nautic fără motor
Tenis de masă
© Copyright Maria Rustic Resort 2022