O nouă formă de turism ecologic, expresia absolută a respectului pentru turiști!

Bun venit

Ne bazăm povestea pe filozofia simplă a ospitalității românești și pe niște elemente cheie în relația cu oaspeții noștri:
calitate, respect, atenție și promisiuni îndeplinite!

Pentru noi odihna și relaxarea ta sunt primordiale!
Designul resortului este inspirat de prospețimea, liniștea și calmul naturii!


Maria Rustic Resort dispune de toate facilitățile de cazare, conform clasificării.
Astfel, vă pune la dispoziție atât apartamente amplasate pe două nivele, cât și camere spațioase și complet utilate, pentru un confort sporit, în regim de cazare cu mic dejun inclus.


Cu o capacitate de 72 de locuri - 48 de locuri în 24 de camere standard și 24 de locuri în 6 apartamente familiale - vilele noastre îmbină elemente de design rustic, învăluite de căldura șemineului cu samotă și lemne, cu elemente moderne de confort.

Restaurant

Restaurant

Preparatele culinare realizate cu ingrediente locale, naturale, sunt pregătite cu pricepere de bucătarii noștri, cu multă experiență și dăruire.
Vrem să păstrăm savoarea și culoarea bucătăriei tradiționale, folosind produse proaspete și ecologice, pentru o experiență gastronomică memorabilă.
Agrement

Agrement

Cadrul natural nealterat, plasarea la adăpostul modernismului invaziv și a aglomerărilor urbane, ne oferă toate condițiile pentru a vă putea petrece un sejur într-o ambianță confortabilă, sănătoasă, relaxantă, calmă, aproape de natură.
Business

Business

Locația ideală pentru toate tipurile de evenimente corporate, team-building-uri și întâlniri de business, într-un cadru care predispune la dialog relaxat, entuziasm, deschidere, creativitate, libertate de gândire și siguranță.

Rezervare

Data început
Data sfârșit

Istoria noastră

Suntem iubitori de frumos, natura și relaxare. Am ajuns pentru prima dată în această locație în 2011.

Aici am început să ne scriem povestea...!

Ne-am îndrăgostit la prima vedere de acest colț de rai!. Am decis să achizitionăm un mic petic de pămant în această zonă, punând bazele a ceea ce astăzi este o minunată oază a relaxării atât pentru noi, cât și pentru dumneavoastră, cei care ne vizitează.
Construcția efectivă a resortului a început în anul 2012.
Resortul nostru este situat la 2 km S-E de satul Cuied și la 75 km de Aeroportul Internațional Arad, via Arad-Șiria-Târnova-Cuied (DJ709 și DJ 792C).
Resortul se întinde pe o suprafată de aproximativ 140.000 mp și include un lac de 51.000 mp aflat între dealuri, pe malurile căruia se află baza de cazare, restaurantul, terasele exterioare, sala de conferință, cât și diversele activități de relaxare.

Natura ne-a ajutat să putem pune la dispoziția dumneavoastră tot universul acesta minunat!
Credem într-un spațiu generator de vitalitate și echilibru!

Așa ne-am scris povestea!


Suntem pregătiți pentru cele mai înalte asteptări și suntem gata oricând să oferim clipe și evenimente memorabile!
Vă invităm să faceți parte din poveste și vă facem promisiunea că veți simți și dumneavoastră fiorul dragostei față de frumusețea nealterată a acestor locuri!

Cu prietenie,
Flavia Gligor & Octavian Ardeleanu


© Copyright Maria Rustic Resort 2024